U wilt een Coronatest in de buurt

Published Dec 29, 20
6 min read

Coronavirus Covid-19 Informatie Voor Professionals - Ggd

Gebouwen kunnen tussentijds gerenoveerd of gemoderniseerd zijn. De gemeente doet met spoed onderzoek naar de ventilatie van deze locaties om ze te boordelen op geschiktheid. De gemeente onderzoekt ook alternatieve mogelijkheden voor ventilatie zodat de locaties zo snel mogelijk in gebruik genomen kunnen worden (Coronavirus COVID-19 - Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd). Dit betekent dat sportaanbieders die sporten op de onderstaande locaties tot nader bericht nog niet kunnen starten met binnensportactiviteiten: De Tas, De Bocht, Forum2, Kastelenring, Pr.

We doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Als binnensportaanbieder heeft u wellicht de afgelopen periode uw activiteiten op een buitensport locatie of in de openbare ruimte georganiseerd. U kunt dit voortzetten tot er uitsluitsel over de binnensportlocaties is. Heeft u hulp nodig bij het vinden van een buitensport locatie, neem dan contact op met Sport en Welzijn via verenigingsondersteuning@senw-lv.Binnensportaanbieders die sporten op andere locaties kunnen wel starten met binnensportactiviteiten. Kijk voor meer informatie op onze webpagina Sporten, activiteiten en coronavirus. Hier staat ook meer informatie over het openen van sportkantines en terrassen. Per 1 juli: 1,5 meter blijft norm. Opnieuw kunnen we een stap vooruit zetten in de corona-aanpak.

Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen. Lees meer. In een uitgebreide tussenrapportage legt de plv. voorzitter van de veiligheidsregio Haaglanden Johan Remkes verantwoording af over de noodverordeningen en de daaruit voortvloeiende maatregelen die sinds begin dit jaar zijn ingesteld. Dit is eerder dan wettelijk vereist want formeel volgt verantwoording pas na afloop van de ramp of crisis waar de maatregelen betrekking op hebben. Lees meer.

Nieuws Over Coronavirus

Ondernemers die door de coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen, kunnen een aanvullende uitkering levensonderhoud en/of een tijdelijke lening bedrijfskapitaal aanvragen. Op dit moment is de aanvraag beschikbaar voor ondernemers die eerder nog geen Tozo-uitkering ontvingen en voor ondernemers met een Tozo 1-uitkering die uiterlijk 29 juni afloopt. Binnensport is nog niet toegestaan.

Het kabinet besluit eind juni of en welke binnensportaccommodaties per 1 juli open kunnen gaan. Dit kan alleen wanneer de situatie rond het coronavirus dit toelaat. NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten en de sportbonden werken samen aan protocollen voor de opstart van binnensport (Corona - Jouw GGD.nl). Houd er rekening mee dat niet alle binnensportaccommodaties op hetzelfde moment de deuren weer mogen openen.

Vandaag zou het aanvraagformulier voor de verlengde Tozo-regeling (Tozo 2) beschikbaar zijn. Helaas is er een technische storing aan het aanvraagsysteem. Hierdoor is het aanvraagformulier nog niet beschikbaar. Er wordt uiteraard hard gewerkt aan een oplossing. Excuses voor dit ongemak. Noodverordening Veiligheidsregio Haaglanden per 15 juni. Lees meer. Vanaf 19 juni is het aanvraagformulier voor de verlengde Tozo-regeling (Tozo 2) beschikbaar.

Corona Op De Werkvloer - Autoriteit PersoonsgegevensCoronavirus En Werk: Alles Wat U Moet Weten

Vanaf 19 juni is aanvragen mogelijk voor ondernemers die eerder nog geen Tozo-uitkering ontvingen en voor ondernemers met een Tozo 1-uitkering die uiterlijk 29 juni afloopt. Mag ik met mijn vereniging, school, vrienden, familie, enz (Coronavirus COVID-19 - Gemeente Haarlem). een barbecue of straatfeest houden bij ons in de straat, het park of in onze eigen tuin?Mijn familielid is jarig of zoveel jaar getrouwd.

Faq Corona - Meest Gestelde Vragen Over Het Coronavirus

Mogen wij bij zijn bejaardentehuis, woning, enz. een draaiorgel, orkest, fanfare of brasband laten optreden? In Nederland en dus ook Leidschendam-Voorburg zijn alle evenementen tot 1 september 2020 verboden. Is uw activiteit een evenement? Uw activiteit is geen evenement als het gaat om een besloten activiteit. Dit is het geval als u met familie of vrienden barbecuet in bijvoorbeeld een park of uw eigen tuin of een draaiorgel laat komen voor de verjaardag van een familielid.

Dit is ook het geval als er entree wordt gevraagd, eten/ drinken wordt verkocht of verstrekte muziek wordt gemaakt. Als u zich aan deze voorschriften houdt is een barbecue of muziekoptreden dus toegestaan. Wel gelden de reguliere COVID19 maatregelen zoals afstand houden. Als blijkt dat een activiteit te veel mensen op de been brengt waardoor niet aan de COVID19 maatregelen kan worden voldaan kan de activiteit alsnog worden gestopt.

De VRH roept iedereen wel op om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van zichzelf en anderen, zodat beperkingen niet terugkeren terug en aangekondigde versoepelingen niet worden uitgesteld. Lees meer. Last van een verkoudheid, hoesten en/of koorts? Vanaf 1 juni kan iedereen met klachten die kunnen wijzen op het coronavirus worden getest.

Vanaf 1 juni is de nieuwe Noodverordening van de Veiligheidsregio Haaglanden van kracht. Terrassen van sportkantines blijven dicht. Onze gemeente heeft zich in de Veiligheidsregio Haaglanden hard gemaakt voor een versoepeling op het landelijke beleid rond terrassen bij sport- en verenigingskantines van buitensportaccommodaties. Helaas is in de Veiligheidsregio besloten de regels hiervoor nog niet te versoepelen.

Veelgestelde Vragen En Antwoorden Over Coronavirus-covid

Informatie Over CoronavirusOnderzoek Naar Corona En Covid-19

Dit betekent dat de terrassen van sportkantines tot nader bericht dicht blijven. Zodra er een nieuw besluit is uit de veiligheidsregio, wordt dit gepubliceerd. Voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar vervalt vanaf 1 juni de afstandseis van 1,5 meter tijdens het georganiseerd en door een sportprofessional begeleid sporten en bewegen in de buitenruimte - Scouting en het coronavirus COVID-19 veelgestelde vragen.

Het gaat om de aanvullende uitkering levensonderhoud en de tijdelijke lening voor bedrijfskapitaal. De aanvraagperiode van Tozo 1 (over de periode vanaf 1 maart 2020) eindigt op 31 mei 2020 - De Wet zorg en dwang en COVID-19 - Dwang in de zorg. U kunt deze dus niet meer aanvragen. De regeling wordt verlengd met 4 maanden en loopt van 1 juni tot en met 30 september 2020.

De gemeente past het aanvraagproces hierop aan. Heeft u nog niet eerder een aanvraag ingediend? Houd deze site in de gaten. Zodra aanvragen mogelijk zijn, dan wordt dit op deze site gemeld. Als u eerder de Tozo 1 heeft aangevraagd, dan ontvangt u van ons bericht zodra de aanvraag voor de Tozo 2 mogelijk is.

U kunt aan dit onderzoek meedoen. Sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en culturele instellingen in Leidschendam-Voorburg krijgen een tegemoetkoming in de huurkosten voor de maanden maart, april en mei 2020 (Coronavirus - NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl). Met deze steun wil de gemeente ervoor zorgen dat zij ook na de coronacrisis nog steeds activiteiten kunnen organiseren voor onze inwoners in de wijkgebouwen of op het gebied van sport, theater en museumbezoek.

Corona Op De Werkvloer - Autoriteit Persoonsgegevens

De GGD Haaglanden heeft het aantal doelgroepen dat zij test op het coronavirus uitgebreid - Coronavirus - LHV. Inwoners van Leidschendam-Voorburg die werken in de jeugdhulp, jeugdgezondheidszorg, dagbesteding, begeleiding of ondersteuning vanuit de Wmo, bij de politie, als handhaver of in het OV, kunnen zich bij gezondheidsklachten nu ook laten testen. Dit geldt ook voor mantelzorgers die zorgen voor een kwetsbare naaste.

Heeft u klachten als verkoudheid, hoesten en/of koorts? Neem dan contact op met GGD Haaglanden via 088 - 355 01 00 of stuur een e-mail naar coronatest@ggdhaaglanden. nl. De GGD-arts neemt vervolgens contact op om te beoordelen of u getest kan worden en eventueel een afspraak te maken. Kijk voor een overzicht van alle doelgroepen en de werkwijze op de website van GGD Haaglanden: coronatest (Coronavirus (Covid-19). Alles wat je moet weten ...).

Samen met de ondernemers wil de gemeente kijken welke plannen passen bij de omgeving van de horecazaken. Deze plannen worden welwillend en versneld beoordeeld, zodat de verruimde terrassen per 1 juni open kunnen - Verdwijnt het virus als het warmer wordt? En 38 andere ... - NRC. Voor de verruiming van de coronamaatregelen heeft de Veiligheidsregio Haaglanden een nieuwe noodverordening vastgesteld: Noodverordening 11 mei 2020.

More from Levensstijl

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Is Droogtrainen? Beste Methode

Published Oct 17, 21
7 min read

Loopband Kopen Tipsl

Published Oct 12, 21
6 min read

Droog Trainen Protocol Mannen

Published Oct 01, 21
7 min read